My image

Keresés
keresés
Csak a címben
Szövegben is
Bejelentkezés
Email cím:
Jelszó:
Ma Bianka napja van, holnap Dömötör napja lesz. 2021.10.25 | 43. hét | 297. nap

A vélemény, vélemény a véleményt nyilvánítóról. Ez a mondat a saját farkába harapó kígyó esete, és az értelmezése nézőpont kérdése. A társadalom, a munkahely, a baráti kör mind hatással vannak az emberre. Az embert a napi élete, tevékenysége során információk érik. Ezek alakítják az ember világlátását, véleményét. A nyitott szemel és füllel élő és gondolkodó ember véleménye még érdekes is lehet. Különösen akkor, ha ezt pártatlanul, és objektíven műveli. Ezt megtenni nem is olyan könnyű. Első ránézésre rávághatja bárki, hogy ő bizony mindíg objektív véleményt mond mindenről. Ez csak a látszat. Ha közvetlenül nem, de látensen valamilyen irányban érzelmek alakulnak ki az emberben. Ezek az érzelmek aztán biztosan szubjektívvá teszik a véleményt. Ezt az egészet azért írtam le bevezetőként, mert fel kívánom hívni a figyelmet arra, hogy ebben a menüben szigorúan az engem érdeklő témákban fogok megánvéleményt kifejteni. Tehát nem kívánom kimondani az 'abszolút igazságot', már csak azért sem mert úgy gondolom, hogy az nem létezik. Legjobb esetben optimális megoldások születhetnek a vélemények ütköztetése révén.

Vissza a főoldalra
Keresés
keresés
Csak a címben
Szövegben is
Bejelentkezés
Email cím:
Jelszó:

Vélemény

Gondolatok a fizikaoktatásról

A fizika tudományának a középiskolai oktatása már jó néhány évtizede vita tárgyát képezi. Van többféle vélemény. Ezek egy része a laikusoktól származik, tehát azoktól, akik nem szakemberek, nem szakmabeliek, ..

[Tovább]
Barát-Kézfogás-Hálózat-Kézfogás-Barát

Érdekelnek a hálózatok. Számomra nincsenek kitüntetett hálózatok, csak úgy általában érdekelnek. Az informatikai hálózatok, a neurális hálózatok, az emberi kapcsolatok hálózata, továbbá minden olyan csomópont, amelyek élekkel összeköthető‘k, ..

[Tovább]
A bajnok

Rögtön a cikk elején tisztázom, hogy nem én vagyok a bajnok. Van egy tanítványom, akire a címbeli jelző‘t 'ragasztottam'. Nem véletlenül. A kérdéses személy Tasnádi Krisztián 12. évfolyamos elektronika szakos tanuló. 2010-tő‘l sportol. ..

[Tovább]