My image

Keresés
keresés
Csak a címben
Szövegben is
Bejelentkezés
Email cím:
Jelszó:
Ma Melinda napja van, holnap Ferenc napja lesz. 2022.12.02 | 48. hét | 335. nap

Tisztelt Látogató! Üdvözlöm a weboldalamon!
A webes megjelenésem (a blogom) betöltötte a hatodik életévét. Mondhatni iskolaéretté nyilvánítatott, tehát az óvodás korból iskolássá lép elő. Az iskola több, és más mint az óvoda. Ennek megfelelően új felülettel és tartalommal fog találkozni az iskolaérett honlapomon. Ezeket a tartalmakat, mint gyűjtőfogalmakat látja most is a fenti sávban. Az eddigi statikus blog helyett, egy dinamikus, színes és változatos dizájnnal találkozik, ha felkeresi a honlapomat. A blogommal való kapcsolat még megmarad egy ideig, de csak egy irányban. A blogról minden esetben át kell térni erre a weboldalra, ha az eddig megszokott tartalmakat el akarja érni. Természetes, hogy minden további tartalmi fejlesztés már ezen az oldalon lesz elérhető. Új elemként belép a regisztráció. Erre azért lesz szüksége a látogatónak, hogy az egyes bejegyzések teljes tartalmához hozzáférjen, és akár le is tölthesse azokat. Bízom benne, hogy nem csak a színes dizájn, hanem a tartalmak is sok-sok érdeklődőt vonzanak az oldal rendszeres látogatására. 

Vissza a főoldalra
Keresés
keresés
Csak a címben
Szövegben is
Bejelentkezés
Email cím:
Jelszó:

Regisztráció

Információ a regisztrációról
A regisztrációról egy email-t fog kapni, amiben lesz egy aktiváló link. Erre azért van szükség, mert így ellenőrizhető, hogy létező címről érkezett a regisztráció és a jogos tulajdonostól. Ameddig nem aktiválja a regisztrációját, nem fog tudni bejelentkezni.

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló levelet, kérem nézze meg a kéretlen (Spam) mappában is. Hiányzó aktiváló levél esetén kérem lépjen kapcsolatba az oldal adminisztrátorával a kislacika@gmail.com címen!
Teljes név:
E-mail cím:
Megjelenítendő név:
Jelszó:
Jelszó megerősítése: