My image

Keresés
keresés
Csak a címben
Szövegben is
Bejelentkezés
Email cím:
Jelszó:
Ma Bulcsú napja van, holnap Fatime napja lesz. 2020.06.04 | 23. hét | 155. nap

Kiss László vagyok a kazincbarcikai Irinyi János Református Szakközépiskola és Diákotthon tanára. 1997-től dolgozom az intézményben. Oktatott tárgyaim: fizika, elektrotechnika, elektronika elmélet, elektronika gyakorlat, Lab-VIEW programozás, TINA áramkör-szimuláció, automatika, műszaki rajz. Az iskola fizika-elektronika munkaközösségét vezetem. Szakértői tevékenységet is folytatok villamos szakterületen. Rendszeresen kapok felkérést vizsgaelnöki feladatok ellátására közép,- és emelt-szintű érettségi vizsgákon. Gyakran tervezek és készítek fizikai kíséreti eszközöket. Örömmel fogadok el felkéréseket a fizika népszerűsítését szolgáló kísérleti bemutatókra, illetve fizikaversenyeken demonstrátori, vagy zsűrizési feladatokra. Sok tanítványom ért el kiemelkedő versenyeredményt országos, regionális, és megyei versenyeken fizikából és elektronikából. Munkám elismeréseként kétszer kaptam polgármesteri elismerő oklevelet. 2014-ben indítottam útjára a Sas Elemér Fizikakísérlet-versenyt. A jelenlegi weboldalam szerves folytatása az ELKA nevű blogomnak. Elérhetőségem: kislacika@gmail.com

Vissza a főoldalra
Keresés
keresés
Csak a címben
Szövegben is
Bejelentkezés
Email cím:
Jelszó:

Magamról

Összes cikk: 8 db
1 | 2 |
1. Sas Elemér Fizikakísérlet-verseny után

Lebonyolítottuk az országos Sas Elemér Fizikakísérlet-versenyt az Irinyi János Református Szakközépiskola és Diákotthonban március 28.-án Kazincbarcikán. A versenyen 11 intézmény 68 diákja mérte össze tudását 40 féle kísérleti eszközzel. ..

[Tovább]
1. Sas Elemér Fizikakísérlet-verseny előtt

2014. március 28-n kerül lebonyolításra az Irinyi János Református Szakközépiskola és Diákotthon rendezésében az első‘ Sas Elemér Fizikakísérlet-verseny. A versenyt a 2013/2014 tanév kezdetén 'álmodtam' meg a 7-12. évfolyamos diákok számára. ..

[Tovább]