My image

Keresés
keresés
Csak a címben
Szövegben is
Bejelentkezés
Email cím:
Jelszó:
Ma Bianka napja van, holnap Dömötör napja lesz. 2021.10.25 | 43. hét | 297. nap

Kiss László vagyok a kazincbarcikai Irinyi János Református Szakközépiskola és Diákotthon tanára. 1997-től dolgozom az intézményben. Oktatott tárgyaim: fizika, elektrotechnika, elektronika elmélet, elektronika gyakorlat, Lab-VIEW programozás, TINA áramkör-szimuláció, automatika, műszaki rajz. Az iskola fizika-elektronika munkaközösségét vezetem. Szakértői tevékenységet is folytatok villamos szakterületen. Rendszeresen kapok felkérést vizsgaelnöki feladatok ellátására közép,- és emelt-szintű érettségi vizsgákon. Gyakran tervezek és készítek fizikai kíséreti eszközöket. Örömmel fogadok el felkéréseket a fizika népszerűsítését szolgáló kísérleti bemutatókra, illetve fizikaversenyeken demonstrátori, vagy zsűrizési feladatokra. Sok tanítványom ért el kiemelkedő versenyeredményt országos, regionális, és megyei versenyeken fizikából és elektronikából. Munkám elismeréseként kétszer kaptam polgármesteri elismerő oklevelet. 2014-ben indítottam útjára a Sas Elemér Fizikakísérlet-versenyt. A jelenlegi weboldalam szerves folytatása az ELKA nevű blogomnak. Elérhetőségem: kislacika@gmail.com

Vissza a főoldalra
Keresés
keresés
Csak a címben
Szövegben is
Bejelentkezés
Email cím:
Jelszó:

Magamról

Összes cikk: 8 db
1 | 2 |
2. Sas Elemér Fizikakísérlet-verseny után

Eltelt egy év és túl vagyunk egy új Sas Elemér Fizikakísérlet-versenyen. A verseny a fény éve jegyében telt. Ennek megfelelő‘en válogattam össze a kísérleteket. A verseny jó hangulatú, látványos és érdekfeszítő‘ kísérleti eszközök ..

[Tovább]
2. Sas Elemér Fizikakísérlet-verseny előtt

Sas Elemér Fizikakísérlet-verseny 2015

A kazincbarcikai Irinyi János Református Szakközépiskola és Diákotthon a 2014/2015-ös tanévben második alkalommal rendezi meg a ..

[Tovább]
E-könyv LabVIEW

Az objektumorientált grafikus programozás elengedhetetlen a korszerű mérésadatgyűjtés és automatizálás területén. Az NI által fejlesztett LabVIEW mérésvezérlő‘ és automatizáló fejlesztő‘ környezet hatékony eszközt biztosít az elektronikai ..

[Tovább]
TE-TUDO-D Természettudományi Diákkonferencia

2014. március 7.-n Mező‘csáton, a TE-TUDO-D Természettudományi Diákkonferencián vettünk részt három csapattal. A 9. évfolyamon 4 fő‘, a 12 évfolyamon 2 fő‘ képviselte az intézményünket. Somogyi Rebeka és Zsíros Olívia a 9. B osztályból, ..

[Tovább]
Tudományos Diákköri Verseny

Ismét egy 2013-as fizika versenyrő‘l számolok be, amit a Nyíregyházi Fő‘iskola rendezett Tudományos Diákköri Verseny megnevezéssel. Béres Róbert tanítványom foglakozik az idő‘utazás, a sötét energia, és a sötétanyag ..

[Tovább]
Nagy László Fizikaverseny 2012.

Hogy kerül ide egy 2012-es fizikaverseny? Úgy, hogy ezzel a fizikaversennyel volt és van kapcsolatom. Az új weboldalamra folyamatosan teszem fel a fontos információkat, így ez a bejegyzés is felkerül. A Nagy László Fizikaverseny minden évben kétnapos ..

[Tovább]